Klantenservice

Compleet met snoei-advies én toebehoren
Zodra uw boom is bezorgd en geplaatst krijgt u van ons het juiste snoeiadvies. De boom wordt voor u geplaatst, en de daarbij behorende materialen, zoals boompalen, -banden en verstevigingskruizen zijn ook bij de prijs inbegrepen.

Particulieren kunnen contant of per pin (we beschikken over een mobiel pinapparaat) betalen, na levering en plaatsing.

Voor bedrijven is het mogelijk om:

  • Via een factuur te betalen. U ontvangt een factuur vooraf. Als deze factuur betaald is, komen we de bestelde bo(o)m(en) plaatsen.
  • Direct na plaatsing van de bo(o)m(en) met PIN te betalen. We beschikken over een mobiel pinapparaat.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Wij vragen u vriendelijk om uw klacht aan bomenwebwinkel door te geven. Dit kan per e-mail, post en/of telefonisch. Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk (waar bomenwebwinkel.nl bij is aangesloten). Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Bij het bezorgen en plaatsen van uw boom (bomen) ontvangt u van ons gratis een snoeiadvies voor de betreffende boom (bomen).

Bomenwebwinkel.nl
Bergambacht
M 06-27162590
info@bomenwebwinkel.nl
KvK nr: 24453258

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden (van Stichting Webshop Keurmerk) van toepassing. Deze kunt u hier downloaden als PDF-bestand:

Algemene Voorwaarden Stichting Webshop Keurmerk, PDF, 365 Kb

(Om dit PDF bestand te lezen heeft u een programma als Adobe Acrobat Reader nodig)

Op elke boom krijgt u standaard 1 jaar garantie. Schade door mens, dier of weersomstandigheden vallen niet onder deze garantie!

Bomenwebwinkel.nl hanteert een Privacy policy. Lees deze hier.